Продавець Магазин "Beauty Shop". Побутова хімія, засоби особистої гігієни, декоративна косметика. розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
5353 відгуків

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Ваша заявка буде оброблена в найближчий робочий день.

+380 (50) 598-59-91
+380 (96) 599-59-91
+380 (50) 105-13-21
Чернівці, Україна
Шампуні для волосся оптом, касети для бриття, леза для бриття, гелі для душу, лаки для волосся
Кошик

Паприка мелена пікантна 100 г

  • Готово до відправки
  • Код: 047012 P

30 

Паприка мелена пікантна 100 г
Паприка мелена пікантна 100 гГотово до відправки
30 
+380501051321
  • +380 (50) 598-59-91
  • +380 (96) 599-59-91
  • +380 (50) 105-13-21
    viber
+380501051321
  • +380 (50) 598-59-91
  • +380 (96) 599-59-91
  • +380 (50) 105-13-21
    viber
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Паприка мелена пікантна 100 г 

Спеція паприка має гострий або солодкий смак. Під час нагрівання надає стравам яскраво-червоного кольору. Паприка — улюблена спеція угорської й болгарської кухонь. Паприка також популярна в німецьких, іспанськців, мексиканськців, в азіатській кухні.І в Середземноморській Європі.

Паприка чудово поєднується з м'ясом і птицею. Однією з найпопулярніших угорських страв із паприкою є гуляш — середня між супом і другою стравою. Сама назва «паприкаш» говорить про використання паприки в цій традиційній угорській страві, у якій м'ясо готується зі змішаною. Чудова угорська страва бограш також готується з паприкою.

Візьміть будь-яку мексиканську м'ясну страву — паприка буде обов'язковим інгредієнтом.

Патрика можна додавати в невеликих кількостях до риби та морепродуктів. Наприклад, паприку додають у разі варіння до раку.

Багато супів складаються в гармонійній дружбу з паприкою.

Паприка надає пікантності гарячим стравам з овочів. Вона чудово поєднується з томатами, квасолею, капустою, картоплею.

Деякі сорти сирів досить гарні з паприкою. Також спецію додають у сир.

Під час приготування яєчні спробуйте приправити її паприкою — Вам сподобається! Також паприка добре підійде до начинки для фаршированих яєць.

У багато соусів додають паприку. Немислимо без неї, наприклад, чилі-соус, багато кетчупів, Ворчестерширський соус.

Паприка чудово поєднується з прянощами, як-от часник, коріандр, базилік, лавровий лист, мускатний горіх, петрушка, кріп. 

У паприку міститься цукор, тому її потрібно нагрівати в рідині (воді, олії, жирі), інакше вона підгорить і стане гіркою.

 Пакоприка — порошкувата пряність із солодких (ніжгучих або слабкожучих) сортів стручкового перцю (Capsicum annuum). Це ароматний порошок, яскраво-червоного кольору, який має солодкуватий смак із гіркуватістю.

Батьківщина червоного стручкового перцю — Південна Америка. Культується також в Іспанії, Туреччині, США та Угорщині. До Європи паприка була завалена Колумбом, вінзивав її «індейською червоною сіллю». У середньовіччі червоний мелений перець цінували на вагу золота, ним потішили королів і знатних Холод. Прості люди не могли дозволити собі купити цю пряність у зв'язку з високою вартістю, тому вони використовували доступну в той час паприку. У Угорщині про неї дізналися у XVII столітті. І на сьогодні там виробляють сім сортів паприки. Найбільшим попитом користується більш гостра приправа, під час її виготовлення насіння з плодів не виймають. Для виготовлення порошку плоди червоного перцю спочатку сушать, а потім розмелюють.

Характеристики
Основні
Країна виробникУкраїна
Тип спеційПаприка
Вага0.1 г
Складпаприка
Користувальницькі характеристики
УпаковкаПакет
Інформація для замовлення
  • Ціна: 30 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner