Хамон Серано Jamon Serrano Subirats нарізка 100 г Іспанія
Сьогодні хамон має неймовірну популярність не тільки в Іспанії, але й у всій Європі, експерти виділяють кілька причин постійного зростання попиту та поширення такого м'ясного виробу серед споживачів:
універсальність — може слугувати доповненням до пікантних страв, подаватися самостійно або виконувати певну декоративну функцію;
мінімальна кількість відходів (зрізається тільки верхня оболонка)
унікальні властивості — містить ненасичені жирні кислоти, вітаміни, антиоксиданти, сприяє омолодженню;
купити хамон варто також через його низьку калорійність і дієтичність;
суцільне паковання та привабливий зовнішній вигляд роблять його прекрасним подарунком, особливо доречним до святкового застібання.
Має чудовий аромат, ніжну текстуру м'яса та чудовий смак. Колір м'якоті хамона має характерний коричнево-бордовий колір, з видимими світлими жировими прожилками. У процесі виготовлення, спочатку добірне м'ясо засипають великою кількістю солі для зневоднення та сушіння, процес, зазвичай, займає від 6 до 36 місяців. Потім Хамон переміщують у прохолодні приміщення, у яких за температури 8-10 °C м'ясо проходить процес в'ялення впродовж 9-12 місяців, завдяки якому набуває характерного смаку, аромату та текстури.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Іспанія |
Фасовка | Нарізка |
Ґатунок | Вищий |
Вид за способом обробки | Сиров'ялені |
Тип оболонки | Натуральна оболонка |
Тип м'яса | Свинина |
Склад | м'ясо свинини |
- Ціна: 75 ₴