Приправа аджика 30 г Cykoria Польща
Аджика – розповсюджена грузинська суміш, що продається у вигляді пасти або порошку. Щоб одержати пасту, пряну суміш змішують з невеликою кількістю солі та змочують винним соусом (3-4%) до одержання вологої, досить пахучої маси. Добре перемішавши, пасту герметично закривають в скляному посуді і дають настоятися. Аджику широко використовують у грузинській кухні, і у першу чергу, з національним блюдом лобіо (відварна квасоля). Застосовують її для готування блюд української кухні: борщів, супів, додають до м’яса, риби, соусів, для смаження на сковороді та грилі. Її кладуть по 1 чайній ложці на кілограм м’яса чи на 1 літр води.
Основні | |
---|---|
Виробник | Cykoria |
Країна виробник | Польща |
Тип спецій | Суміш прянощів |
Упаковка | Пакет з крафт-паперу |
Вага | 0.03 г |
- Ціна: 21 ₴