Кунжут фасований білий 490 гр Індія
Вага: 490g. (+/- 7g.)
Кунжут (від лат. Sesamum - масляне рослина) - одно- та багаторічна рослина, в стручках якого дозрівають кунжутне насіння. Існує кілька видів насіння кунжуту: білі, жовті, коричневі і чорні. Але найчастіше зустрічаються два основних види: білі і чорні. Білі застосовуються в кулінарії для страв, які піддаються термічній обробці, а чорні - навпаки. Саме цей вид більш ароматний.
Використовувати насіння кунжуту людство почало дуже давно. Його застосовували в лікувальних цілях ще в Стародавній Греції, Римі, Вавилоні та Китаї. Згадки про кунжутному маслі відображені в древньому культурну спадщину багатьох країн, а також в Святому писанні. Першим хто описав максимальну кількість корисних властивостей кунжуту і кунжутного масла був Авіценна, який створив величезну працю по лікуванню в 11 в.
Зараз насіння кунжуту для експорту вирощують в Середній Азії, на Далекому Сході і в Індії.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Індія |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Вага | 480 г |
Склад | кунжут |
Кількість в упаковці | 12 шт. |
Тип спецій | Кунжут |
Виробник | Спадщина |
- Ціна: 88 ₴