Перець чорний горошком 500г
Вага: 500 грам (+/- 10г)
Плоди дерева - горошини зеленого кольору, які в процесі обробки темніють. В залежності від годин збору і технології виробництва також отримують червоний, зелений і білий перець. Всі різновиди перцю використовують в кулінарії, але найбільшою популярністю користується чорний перець.
Щоб отримати чорний перець, плоди збирають недозрілими, а вже під час сушіння під сонцем вони чорніють і зморщуються. Стиглі плоди рослини замочують у води, видаляють м'яка який околоплодник і отримують білий перець, який не так пекуче, як чорний, альо більш ароматний і також користується успіхом в кулінарії.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Індонезія |
Тип спецій | Перець чорний |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Вага | 500 г |
Склад | перець |
Кількість в упаковці | 12 шт. |
- Ціна: 274 ₴