Зерна кукурудзи для приготування попкорну 250г
Поліфеноли — природні хімічні речовини, які перешкоджають розвитку раку та серцевих захворювань; вони дуже потужні антиоксиданти, здатні видаляти вільні радикали з організму людини (вільні радикали — речовини, які можуть руйнувати ткани и клетки). До того ж поліфеноли мають такий сильний антиокислювальний ефект, який у кілька разів перевищує цей самий ефект від вітамінів C і Е!
Попкорн також дуже багатий на клітковину, вуглеводи та білки, вітаміни В1 і В2. Він покращує обмінні процеси та може перешкоджати процесам відкладення жирів в організмі. Його спокійно можна використовувати в різних програмах щодо зниження ваги, адже він низькокалорійний, але водночас, заповнюючи шлунок, прибиває відчуття голоду! Повітряна кукурудза здатна також виводити канцерогени та очищати кишківник! Ось такий ось дуже корисний продукт виходить! Так чому ж багато хто вважає, що попкорн шкідливий для здоров'я?
- Термін придатності: 12 місяців
- Вага: 90 грамів
- Харчова цінність на 100 г
- Білки: 8.0 грам
- Жири: 24.0 грам
- Вуглеводи: 52.0 грам
- Калорійність: 494.0 кКал
Основні | |
---|---|
Вага | 200 г |
Упаковка | Пакет |
Країна виробник | Україна |
Тип | Попкорн |
Склад | кукурудза |
- Ціна: 40 ₴