Дерев'яна тертка для моркви по корейськи
Тертка дерев'яна для корейських салатів — кухонний аксесуар, незамінна річ для приготування моркви по-корейськи. Тертка нарізає ідеально рівну соломку також із будь-якого твердого овочу та фрукта! Морква, буряк, редька, капуста, кабачок, огірок, яблуко — за допомогою цієї тертки для моркви по-корейськи Ви натрете їх за кілька хвилин! І приготуйте дивовижні страви азіатської кухні! Крім компонентів салатів, на тертці можна готувати овочі для заправлення перших страв, для приготування плову та печені. На цій дерев'яній тертці можна натерти капусту для тушкування. Працювати з дерев'яною терткою для корейської моркви легко та приємно. Повністю дерев'яна основа та робоча поверхня терки з міцно зафіксованими на ній гострими лезами з неіржавкої сталі ― дає змогу застосовувати цей кухонний аксесуар безпечно та в повній впевненості в нешкідливості для використання з харчовими продуктами (овощами).
Спосіб застосування: поставте тертку під кутом 45 градусів на обробну дошку або в широку миску. Однією рукою притримуйте тертку, а другою щільно притискайте до неї очищений від шкірки фрукт або овоч. Акуратно проводьте інгредієнтом майбутньої страви зверху вниз різальними крайками виробу. Залежно від самого коренеплода нарізана соломка може бути довгою або короткою. Також можна використовувати тертку для корейської моркви для кухонного карвінгу. Незвичайні елементи овочевих композицій на святкових стравах вийдуть із тієї ж моркви або огіркової соломки. Тертка дерев'яна для корейських салатів зручна в експлуатації, швидко чиститься, миється і сушиться.
Матеріал: Дерево, метал.
Виробництво: Україна.
Основні | |
---|---|
Тип | Точилка для моркви |
Кількість тертьових/ріжучих поверхонь | 1 |
Основне призначення | Для моркви по-корейськи |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Ручка | Немає |
Підходить для миття в посудомийній машині | Ні |
Країна виробник | Україна |
- Ціна: 30 ₴