Жувальний мармелад мини ведмедики Жувасики 300 г
Мармелад вважають французьким винаходом. Справді, у XVIII столітті, яке називали галантним і «золотим», Франція всім показала, яким мають бути ці чудові ласощі – тоді його готували з айви та яблук.
У Європі про мармелад дізнались у XIV столітті, але на Сході про нього знають вже тисячі років.
Не всі знають, але до хрестових походів у Європі навіть цукру не було – отже, і варення. Пізніше з'явився і американський цукор – очеретяний – його вирощували на плантаціях раби, а потім – фруктові кондитерські вироби, варення, джеми та конфітури.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Смак | Мультифрукт |
Вага | 300 г |
Користувальницькі характеристики | |
Виробник | жувасики |
- Ціна: 68 ₴