Haribo Goldbaren желейний мармелад ведмедики фруктове асорті 100g Німеччина
Інформація :
Фруктовий жувальний мармелад HARIBO - інгредієнти
HARIBO stellt hohe Anforderungen an die Grundbestandteile seiner Produkte. Nur absolut einwandfreie Rohstoffe finden in HARIBO-Produkten Verwendung.
Fruchtgummiprodukte bestehen aus einer Mixtur von Glukosesirup (macht sie durchsichtig), Zucker und Dextrose (machen sie süß) sowie Gelatine (macht sie „gummig“). Hinzu kommen Frucht - und Pflanzenkonzentrate, Aromen, Stärke und etwas Citronensäure.
Желатин - альтернатива гуміарабік
Для виробництва фруктового жувального мармеладу HARIBO, починаючи з 80-х років, використовує замість гуміарабіку желатин зі свинячої шквары. Желатин не містить ні жирів, ні вуглеводів.
Крохмаль і агар
Деякі види фруктового жувального мармеладу виробляються за допомогою крохмалю або агару (напр., КИСЛІ ОГІРОЧКИ або ВИШНЕВА КОЛА). За допомогою нашого фільтра Ви можете знайти відповідний продукт.
Барвні речовини - виключно натуральні
Починаючи з кінця 80-х, завдяки використанню фруктових і рослинних концентратів, ЗОЛОТІ ВЕДМЕДИКИ і інші продукти HARIBO стають різнобарвними. За рахунок сумішей з чорної смородини, апельсина, лимона, бузини, червоної смородини, аронії, винограду, шпинату, кропиви, пасифлори, манго, моркви, ківі і яблук виходять відповідні необхідні кольори і відтінки.
Комбіновані продукти HARIBO
Комбіновані продукти HARIBO виробляються з цукру, коричневого цукрового сиропу, желатину, глюкози, фруктових і рослинних концентратів, а також ароматизаторів у комбінації з лакрицею. Особливо користуються успіхом багатошарові комбінації з фруктового жувального мармеладу, цукеркової і зефірної маси.
Винний жувальний мармелад HARIBO
Винний жувальний мармелад HARIBO виробляється з цукру, желатину, виноградного цукру, малою часткою вина і доповнюється ароматизаторами і барвниками. Невелика частка алкоголю, що міститься у вині, при виробництві повністю виварюється.
Виробництво :
На початку кожного виду фруктового жувального мармеладу HARIBO варто творча ідея дизайнера. І спочатку необхідна ручна робота: кожна новинка панелі продуктів HARIBO починається з начерки від руки.
Комп'ютер і фрезерування
Потім малюнок, зроблений від руки, сканується, зберігається на комп'ютері і перетворюється на точну тривимірне зображення-зразок. Дані цього зображення-зразка передаються на високотехнологічний фрезерувальний верстат, за допомогою якого нова форма фруктового жувального мармеладу фрезерується в гіпсову форму. Потім з отриманого прототипу виготовляється форма багаторазового використання для виробництва, за допомогою якої можна створити будь-яку кількість гіпсових штампів.
Лоток з крохмалем і гіпсові штампи
На конвеєр подаються невисокі лотки, до країв наповнені разровненным крохмалем дрібного помелу. У наповнені формувальним крохмалем лотки зверху опускаються сотні гіпсових штампів. В крохмалі залишаються їхні відбитки.
Форми-негативи рухаються по конвеєру до наступного етапу виробництва, де вони з отворів зверху в частки секунди наповнюються гарячою рідкою сумішшю, яка згодом стає фруктовим жувальним мармеладом. І ось вже з'явилося на світ багато сотень нових жувальних цукерок!
Останні штрихи
Після досить тривалого процесу сушіння в сушильних камерах фруктовий жувальний мармелад покривається бджолиним та карнаубський віск, завдяки якому цукерки стають блискучими і, крім того, не злипаються між собою.
Тепер фруктові жувальні цукерки готові до заключного етапу - їх зважує і упаковує пакувальний автомат, після чого вони розсилаються по всьому світу.
Екструдерні вироби
Так звані екструдерні вироби становлять виняток. Ці вироби з фруктового жувального мармеладу виробляються при високому тиску і високих температурах у так званих шнек-пресах (екструдерах). Екструдерні вироби часто пропонуються в зацукрованою формі.
Основні | |
---|---|
Виробник | Haribo |
Країна виробник | Німеччина |
вид цукерок | Желейні |
Смак | Фруктовий мікс |
Склад продукту | Желатин |
Вага | 0.1 г |
Тип | Фасовані |
Вид кондитерських виробів | Мармелад |
- Ціна: 39 ₴