Тунець консервований в маслі шматочками Tunczyk kawalki 170g MK Польща
Найбільшою популярністю у світі користуються консерви з тунця. Рибку консервують у власному соку, оливковій чи іншій рослинній олії. Це самостійна закуска, яку можна доповнити і вигідно відтінити соком лимона, оливками та зеленню. Часто консервовану рибу додають до овочівних салатів, або використовують для приготування інших страв, як, наприклад, начинок для пирога, піци.
Тунець - це риба з родини скумбриєвих.
М’ясо тунців вирізняється найбільшим білковим вмістом — 22.26 відсотків. У цьому відношенні воно може бути прирівняне тільки до ікру деяких видів рибної обробки. Жирність м’яса коливається від частки до 19 відсотків.
М'ясо тунця містить такі мікро і макроелементи, як кальцій, Магній, натрій, калій, фосфор, хлор, сір, йод, залізо, цинк, мідь, марганець, фтор, хром, нікель, коват, молібден; а також вітамін A, B1, B1, B6, B9, E, PP.
М’ясо тунця містить усі амінокислоти, необхідні для людського організму.
М’ясо молодих людей тунців містять унікальні жири мега-3, які допомагають людині впівовину зменшити ризик серцево-судинних захворювань. Крім того, омега-3 (ліньна, ейксепентиноя і дококсаксична жирна кислота) покращує роботу очей і мозку, зменшує артритні болі, створює протизапальні дії, зменшує вагу і навіть зменшує ризик деяких ракових захворювань. Для досягнення профілактичного ефекту достатньо 5,5 грамів жирів омега-3 на місяць (що відповідає 1 банку альбакора в власному соку на тиждень).
М’ясо тунця корисне для шкіри, слизової оболонки, нервової та травної систем, регулює цукор у крові і виявляє антиоксидантні властивості.
1 місце по навизначення хрома. У рекордсменах по наміні йоду, кобальта.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Польща |
Вид риби | Тунець |
Упаковка | Жерстяна банка |
Вага | 170 г |
Термін придатності | 24 міс |
- Ціна: 72 ₴