Панірувальні сухарі 200 г Panier Cykoria Польща
Крихітка з сухого білого хліба, використовується для приготування смаженої страви з мяса, риба і овочів (наприклад, Жінки, які займаються купусти). Плавучі сухки можна приготувати самостійно, використовуючи підсушований і подрібнений хліб. Крім того, у продажу є гострові сухарі.
Панування Cykoria Penier використовується для всіх видів м’яса, риби та варених овочів.
Для приготування різних видів смаженого м’яса рекомендується упаковку panier, яка дає золоті смажені корочки. Вона зберігає в продуктах м'ясо Сок і аромат, сприяють доброму спочутливості та ніжності м’яса. Підібрані інгредієнти PANIER захищають від надмірного поглинання жиру під час жарки.
Спосіб використання:
· Для м’яса та риби: Приготувати шматочки м’яса, курки чи риби, приправити сіллю та спеціями, занурити у яйце або кляр, злегка наданувши рукою, а потім у паніку.
· Коштовності для овочів: Наливайте на сковороду олію, варені овочі (кольорову капусту, квасолю, спаржу тощо).
Основні | |
---|---|
Виробник | Cykoria |
Країна виробник | Польща |
Вага | 200 г |
Склад | панірувальні сухарі |
Користувальницькі характеристики | |
Упаковка | Пакет |
Тип спецій | панірувальні сухарі |
- Ціна: 57 ₴