Паприка мелена пікантна 100 г
Спеція паприка має гострий або солодкий смак. Під час нагрівання надає стравам яскраво-червоного кольору. Паприка — улюблена спеція угорської й болгарської кухонь. Паприка також популярна в німецьких, іспанськців, мексиканськців, в азіатській кухні.І в Середземноморській Європі.
Паприка чудово поєднується з м'ясом і птицею. Однією з найпопулярніших угорських страв із паприкою є гуляш — середня між супом і другою стравою. Сама назва «паприкаш» говорить про використання паприки в цій традиційній угорській страві, у якій м'ясо готується зі змішаною. Чудова угорська страва бограш також готується з паприкою.
Візьміть будь-яку мексиканську м'ясну страву — паприка буде обов'язковим інгредієнтом.
Патрика можна додавати в невеликих кількостях до риби та морепродуктів. Наприклад, паприку додають у разі варіння до раку.
Багато супів складаються в гармонійній дружбу з паприкою.
Паприка надає пікантності гарячим стравам з овочів. Вона чудово поєднується з томатами, квасолею, капустою, картоплею.
Деякі сорти сирів досить гарні з паприкою. Також спецію додають у сир.
Під час приготування яєчні спробуйте приправити її паприкою — Вам сподобається! Також паприка добре підійде до начинки для фаршированих яєць.
У багато соусів додають паприку. Немислимо без неї, наприклад, чилі-соус, багато кетчупів, Ворчестерширський соус.
Паприка чудово поєднується з прянощами, як-от часник, коріандр, базилік, лавровий лист, мускатний горіх, петрушка, кріп.
У паприку міститься цукор, тому її потрібно нагрівати в рідині (воді, олії, жирі), інакше вона підгорить і стане гіркою.
Пакоприка — порошкувата пряність із солодких (ніжгучих або слабкожучих) сортів стручкового перцю (Capsicum annuum). Це ароматний порошок, яскраво-червоного кольору, який має солодкуватий смак із гіркуватістю.
Батьківщина червоного стручкового перцю — Південна Америка. Культується також в Іспанії, Туреччині, США та Угорщині. До Європи паприка була завалена Колумбом, вінзивав її «індейською червоною сіллю». У середньовіччі червоний мелений перець цінували на вагу золота, ним потішили королів і знатних Холод. Прості люди не могли дозволити собі купити цю пряність у зв'язку з високою вартістю, тому вони використовували доступну в той час паприку. У Угорщині про неї дізналися у XVII столітті. І на сьогодні там виробляють сім сортів паприки. Найбільшим попитом користується більш гостра приправа, під час її виготовлення насіння з плодів не виймають. Для виготовлення порошку плоди червоного перцю спочатку сушать, а потім розмелюють.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Тип спецій | Паприка |
Вага | 0.1 г |
Склад | паприка |
Користувальницькі характеристики | |
Упаковка | Пакет |
- Ціна: 30 ₴