Продавець Магазин "Beauty Shop". Побутова хімія, засоби особистої гігієни, декоративна косметика. розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
4927 відгуків
+380 (50) 598-59-91
+380 (96) 599-59-91
+380 (50) 105-13-21
Чернівці, Україна
Шампуні для волосся оптом, касети для бриття, леза для бриття, гелі для душу, лаки для волосся
Кошик
Хамон Серано Jamon Serrano Subirats нарізка 100 гр Іспанія, фото 2

Хамон Серано Jamon Serrano Subirats нарізка 100 гр Іспанія

  • Немає в наявності
  • Код: 311-597

75 

Хамон Серано Jamon Serrano Subirats нарізка 100 гр Іспанія
Хамон Серано Jamon Serrano Subirats нарізка 100 гр ІспаніяНемає в наявності
75 
+380 (50) 598-59-91
viber
  • +380 (96) 599-59-91
  • +380 (50) 105-13-21
+380 (50) 598-59-91
viber
  • +380 (96) 599-59-91
  • +380 (50) 105-13-21
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Хамон Серано Jamon Serrano Subirats нарізка 100 гр Іспанія

Сьогодні хамон користується неймовірною популярністю не тільки в Іспанії, але і у всій Європі, експерти виділяють кілька причин постійного зростання попиту та поширення такого м'ясного виробу серед споживачів:

універсальність - може служити доповненням до пікантних страв, подаватися самостійно або виконувати певну декоративну функцію;

мінімальна кількість відходів (зрізається тільки верхня оболонка)

унікальні властивості - містить ненасичені жирні кислоти, вітаміни, антиоксиданти, сприяє омолодженню;

купити хамон варто також з-за його низької калорійності і диетичнисть;

цілісна упаковка і привабливий зовнішній вигляд роблять його прекрасним подарунком, особливо доречним до святкового застілля.

Володіє прекрасним ароматом, ніжною текстурою м'яса і чудовим смаком. Колір м'якоті хамона має характерний коричнево-бордовий колір, з видимими світлими жировими прожилками. В процесі виготовлення, спочатку добірне м'ясо засипають великою кількістю солі для зневоднення і сушіння, процес, як правило, займає від 6 до 36 місяців. Потім Хамон переміщують у прохолодні приміщення, в яких при температурі 8-10 °C м'ясо проходить процес в'ялення протягом 9-12 місяців, завдяки яким набуває характерний смак, аромат і текстуру.

 

Характеристики
Основні
Країна виробникІспанія
ФасовкаНарізка
ҐатунокВищий
Вид за способом обробкиСиров'ялені
Тип оболонкиНатуральна оболонка
Тип м'ясаСвинина
Складм'ясо свинини
Інформація для замовлення
  • Ціна: 75 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner