Narsarab Гранатовий соус до м'ясних і рибних страв 270 г
Азербайджанський гранатовий соус (приправа) Наршараб — одержуваний методом згущення гранатового соку, це випарований гранатовий сік із додаванням спецій: до 10% лимонної кислоти та до 45% цукру, коріандру, базиліку, кориці, меленого перцю та солі, зазвичай очищають гранати від шкірки та внутрішніх перегородок, після чого вичавлюють з насіння гранатовий сік, що залишилося.
Наршараб подають до птиці та м'яса, заправляють їм салати та додають у соуси.
У хімічному складі соусу наршараб є високий вміст вітаміну С, фруктових кислот, танінів, вітамінів, фітонцидів та інших цінних для організму речовин. Також у ньому вирізняються антиоксиданти.
Корисні властивості соусу наршараб
Соус наршараб здатний підвищити гемоглобін, особливо людям, які страждають на анемію, нормалізує обмінні процеси, що відбуваються у тканинах, підвищує імунітет, насичує організм багатьма вітамінами, органічними кислотами та відіграє важливу роль у процесі кровотворення. А найголовніше за твердженням вчених — гранатовий сік сприяє пригніченню злоякісних пухлин і його рекомендують застосовувати для профілактики онкологічних захворювань.
Соус наршараб у кулінарії
Соус наршараб чудово гармонує з м'ясними та рибними стравами, а особливо із шашликами. З його участю готують маринади для м'яса, яке згодом запікають у духовці або готують на відкритому вогні.
Склад соусу наршарара
До складу соусу наршараб, крім гранатового соку входить цукор.
У хімічному складі соусу наршараб є високий вміст вітаміну С, фруктових кислот, танінів, вітамінів, фітонцидів та інших цінних для організму речовин. Також у ньому вирізняються антиоксиданти.
Корисні властивості соусу наршараб
Соус наршараб здатний підвищити гемоглобін, особливо людям, які страждають на анемію, нормалізує обмінні процеси, що відбуваються у тканинах, підвищує імунітет, насичує організм багатьма вітамінами, органічними кислотами та відіграє важливу роль у процесі кровотворення. А найголовніше за твердженням вчених — гранатовий сік сприяє пригніченню злоякісних пухлин і його рекомендують застосовувати для профілактики онкологічних захворювань.
Маса нетто: 270 гр.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Азербайджан |
Тип | Соус гранатовий |
Упаковка | Скляна банка |
- Ціна: 60 ₴