Продавець Бытовая химия, средства личной гигиены, посуда, декоративная косметика "Beauty Shop" розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
2416 відгуків
+38050-598-599-1
+38073-598-599-1
УкраїнаЧернівецька областьЧернівці
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
Шампуни для волос оптом, кассеты для бритья, лезвия для бритья, гели для душа, лаки для волос
Кошик
Cymes Морські Зірки жувальний мармелад 150 шт
Cymes Морські Зірки жувальний мармелад 150 шт, фото 2

Cymes Морські Зірки жувальний мармелад 150 шт

  • В наявності
  • Тільки оптом
  • Код: 129746

53 грн.

Мінімальне замовлення — 12 шт.

Cymes Морські Зірки жувальний мармелад 150 шт
Cymes Морські Зірки жувальний мармелад 150 штВ наявності
53 грн.
Купити
+38050105-13-21
  • +38050-598-599-1
    Viber
  • +38073-598-599-1
Купити
+38050105-13-21
  • +38050-598-599-1
    Viber
  • +38073-598-599-1

Cymes Морські Зірки жувальний мармелад 150 шт

Мармелад вважають французьким винаходом. Дійсно, у XVIII столітті, який називали галантним і «золотим», Франція всім показала, яким повинно бути це чудове ласощі – тоді його готували з айви і яблук.

У Європі дізналися про мармелад в XIV столітті, але на Сході про нього знають вже тисячі років. Деякі дослідники припускають, що прообразом мармеладу був рахат-лукум – ласощі, яке варили з фруктів, рожевої води, крохмалю, меду та інших природних складових.

Не всі знають, але до хрестових походів в Європі навіть цукру не було – а значить, і варення. Пізніше з'явився і американський цукор тростинний - його вирощували на плантаціях раби, а потім - фруктові кондитерські вироби, варення, джеми і конфітюри.

Ось тоді у Франції і навчилися робити мармелад, який спочатку називали «твердим варенням». Кондитери звернули увагу на те, що застигаюча, тверда маса виходить при уварюванні не з усіх фруктів, але з певних видів – яблук, айви, абрикос. Виявляється, у цих фруктах є в'яжучу речовину – пектин, про корисні властивості якого виробники солодощів дізналися вже в наш час. Тоді ж французькі кондитери просто виділили ці фрукти, як основу, а інші фрукти і соки додавали в мармелад потроху.

У XIX столітті був отриманий штучний пектин, і тоді мармеладу стали робити більше, використовуючи різні фрукти і ягоди. Цим мармеладом і раніше вважався яблучний, абрикосовий, айвовий, або приготовлений з суміші цих фруктів. Потім ті ж французькі кондитери почали готувати мармелад, використовуючи природні желеобразующие речовини: хрящової і м'ясної яловичий відвар – використовувалися м'ясо і хрящі молодняку, а це і є натуральний желатин; осетровий клей; рослинні желюючі компоненти.

У XX столітті, коли виробництво стало масовим, навчилися використовувати дешевші речовини: крохмаль, кістковий желатин, синтетичні барвники та ароматизатори.

Найбільш популярний мармелад у Британії: там і зараз більше половини сімей не можуть обійтися без тосту з мармеладом до сніданку. Але англійська мармелад – це не те, що ми собі уявляємо: як правило, це густа, желеподібна маса – апельсинова або лимонна, яку можна намазувати на хліб.

Происхождение слова «мармелад» объясняют по-разному, но более правдоподобной кажется версия о его португальских корнях – в португальском языке «айва» звучит как «marmelo».

В США мармеладом часто называют желейные конфеты с твёрдой оболочкой – его особенно любят дети.

И жевательный мармелад о котором мы здесь попробуем поговорить подробнее, появился именно в Америке – это было ещё в середине XIX века. Потребителям он понравился не только вкусом, но и тем, что его удобно хранить и возить с собой: он не таял и не прилипал к рукам.

Американські виробники швидко зметикували, наскільки вигідний продукт, і організували його поставки в армію – як доповнення до пайку військових.

Солдатам новий продукт сподобався; потім мармелад став популярний та у цивільного населення, а поширився в торгівлі дуже широко. На жувальному мармеладі виросло не одне покоління американців, і сьогодні в США випускається безліч його сортів.

В Європі жувальний мармелад з'явився на початку XX століття, а в Україні – тільки в його кінці, в 90-е роки. До цього у нас продавався звичайний мармелад – до речі, дуже смачний, та ще 20-30 років тому практично безпечний, без барвників і консервантів.

 

Характеристики
Основні атрибути
Виробник  Cymes
Країна виробникУкраїна
Інформація для замовлення
  • Ціна: 53 грн.
  • Мінімальне замовлення: 12 шт.